Hirdetés

Nem rántja magával a HD DVD az Xbox 360-at



|

Mindenkit megnyugtat a Microsoft.

Hirdetés

A Toshiba ugyan leállt a HD DVD termékek gyártásával, de ez nem fogja érinteni a Microsoftot. 

 

A cég közleményében az áll: „Nem hisszük, hogy a Toshiba bejelentése bármilyen hatással lenne az Xbox 360 platformra, vagy piacon elfoglalt helyünkre." A cég szerint a konzolnak a játéklehetőség a fő vonzereje, így nem aggódnak, arra viszont egyelőre nem válaszoltak, hogy leállítják-e a HD DVD-lejátszók gyártását az Xbox 360-hoz.

 

A játékkonzolok számára egyre fontosabb a nagyfelbontású lemezek piaca, a Sony is a PlayStation 3-mal tudta sikeresen népszerűsíteni a Blu-ray szabványt.

 

Mint ismeretes, idén hátrált ki a Warner a HD DVD szabvány mögül, majd az ezt követő lavina hamar elhozta a végét a HD háborúnak. A Warner után a Paramount is otthagyta a HD DVD tábort, majd a Wal-Mart hálózat is bejelentette, hogy kizárólag Blu-ray termékeket forgalmaz majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.