Hirdetés

Kevés port kavar a SilentiumPC tápegysége



|

Netezés és irodai feladatok mellett el sem indul a 700 wattos PSU ventilátora.

Hirdetés

A hazánkban sem ismeretlen SilentiumPC tegnap új modellel örvendeztette meg a komoly teljesítményű, csendes és hatékony tápegységre vágyókat. A Supremo M1 a legtöbb felső kategóriás hardverekkel szerelt gamer számítógépbe elegendő 700W teljesítmény leadására képes, továbbá 80-Plus Platinum hatékonysági minősítéssel rendelkezik.
 

Hirdetés


A minőségi elektronikának köszönhetően a tápegység az azonos teljesítményű olcsó riválisokhoz képest jelentősen kevesebb hőt termel, amelynek köszönhetően a 135 mm-es beépített hűtőventilátora csak akkor indul be, ha a leadott teljesítmény eléri a 300W küszöböt. Ilyenkor is csupán 600-as fordulatszámról van szó, teljes terhelés alatt maximum 1000 rpm sebességgel működik a légkavaró. Ennek köszönhetően általános netezés és irodai feladatok végzése mellett ritkán fog bekapcsolni az aktív hűtés.


A napokban piacra kerülő SilentiumPC Supremo M1 ajánlott fogyasztói ára 129 dollár, átszámítva durván 29 ezer forint.


Csatlakozók:

– 1× 24 tűs ATX
– 1× 4+4 tűs EPS
– 4× 6+2 tűs PCI Express
– 1× floppy
– 4× Molex
– 10× SATA


(Forrás: Tom's Hardware)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.