Hirdetés

Nem szeretjük a hibrid notebookokat



|

Az Intel nagyon igyekszik népszerűsíteni a hibrid gépeket, amikkel van egy kis gond.

Hirdetés

Az Intel mindent megtesz azért, hogy a vásárlókat a kettő az egyben típusú, hibrid notebookok felé terelje. Ezek szükség esetén tabletként is használhatóan, tehát eléggé univerzálisak - Steve Ballmer, a Microsoft vezére is ezért szereti annyira őket. A gyártók örömmel követik az Intelt a hadjáratban, de sajnos van egy hatalmas hátulütője az effajta noteszeknek. 

A Digitimes iparági forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy ezek a hibrid noteszgépek hamarosan elárasztják a piacot, 2013. második felében ugyanis óriási hajrára számíthatunk a kategóriában. Egy-két ilyen modellt már gyakorlatilag minden gyártó bemutatott a Windows 8 megérkezését követően, most viszont a következő fokozatra kapcsolnának. 

A probléma ezzel az, hogy a hibrid notebookok jelenleg erősen prémium termékek, 1000 euró fölötti árazással. Ez nagyon nem segíti az ügyüket, hiszen az ilyen magas vételár csak megrémíti a felhasználókat, akiknek bár az ötlet tetszhet is, ennyit biztos nem fizetnek ki érte. A szakértők szerint nem számíthatunk túl élénk eladásokra, de az idei IFA kiállítás talán olcsóbb típusokat is hozhat. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.