Hirdetés

Nem változik a NAND memóriák ára



|

Várhatóan nem bánja meg, aki most vesz SSD-t vagy pendrive-ot.

Hirdetés

Bár nem volt olyan észrevehető, mint a DRAM-iparban, az elmúlt években a NAND Flash-piac is feltűnő keresletcsökkenéssel kellett, hogy szembenézzen. A memóriakártyák és USB-s adattárolók iránti igény még mindig alacsony, azonban a gyártók a legrosszabbon már túl vannak, a gyártásmennyiség csökkentésével.

 

Az elemzők szerint az árak egy ideig nem változnak, valószínűleg szeptember végéig. A valódi áttöréshez pedig az érdeklődés helyreállításához van szüksége a piacnak. Az egyik reménysugár a 19nm-es gyártástechnológia, de sokan remélik, hogy az ünnepek lendítenek majd a helyzeten.

 

Ez összességében azt jelenti, hogy egy darabig az SSD-k, pendrive-ok és memóriakártyák ára nem változik, tehát ezek vásárlása jelenleg nem rossz választás. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.