Hirdetés

Nem viccel a Gigabyte BRIX Gaming GT



|

Kis mérete ellenére csúcs hardverek kerültek a számítógépbe.

Hirdetés

Stílusos gamer számítógép bejelentésével búcsúztatta a 2016-os évet a Gigabyte. A BRIX márkanév használata ellenére nem neveznénk minigépnek az egyelőre ismeretlen áron piacra kerülő eszközt, bár mindenképp figyelemreméltó, hogy a vállalat mérnökeinek 384 × 276 × 128 mm helyre sikerült bezsúfolniuk egy csúcs gamer számítógépet.


Hirdetés


A kisméretű gamer PC-ktől eltérően a Gigabyte BRIX Gaming GT csak a memória tekintetében használ eredetileg laptopokba szánt alkatrészt, a CPU és a GPU egyaránt asztali gépes hardver. Az Intel Core i7-6700K processzora mellé 32 GB DDR4-2133 memória került, a videokártyája pedig egy NVIDIA GeForce GTX 1080. Az M.2 formatervű SSD-je 240 GB kapacitást kínál, a merevlemeze 1 terabájtos, plusz ezek mellé opcionálisan beszerelhető még egy 2,5 hüvelykes SATA adattároló.



További érdekesebb specifikációk: Bluetooth 4.0, dual-band Wi-Fi 802.11ac, Killer Gigabit Ethernet, Realtek ALC1150 hangchip TI Burr Brown OPA2134 erősítővel, egyedi kialakítású 400W tápegység, két USB 3.1 port (az egyik Type-C), előtelepített Windows 10.



(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.