Hirdetés

Neosonik házimozi szabadon



|

Boltokban a világ első vezeték nélküli házimozija CD hang- és HD képátvitellel.

Hirdetés

Itthon is kapható a világ első igazán szabad házimozi rendszere a NeoSoniktól. A digitális vezeték nélküli technológiák fejlesztője és gyártója elegánsan oldotta meg a házi mozi rendszerek kényelmi-esztétikai problémáit. A gyártó a tavalyi CES kiállításon mutatta be házi mozi rendszerét, mely képes CD minőségű hangot és HD képet továbbítani és kezelni vezetékek nélkül.

 

neosonik1.jpg

 

 

A házi mozi rendszerek nem csupán teljesítményük miatt kedveltek, de sok otthon is egyben, így az élményen sokat rontottak a házi mozi rendszer kötelező tartozékai, a vezetékek és a hálózati kábelek. A Neosonik minden hangszórópárhoz vezeték nélkül juttatja el a hangot és a televízióhoz is a HD minőségű képet.


A rendszer szíve egy A/V kezelő több analóg és digitális bemenettel (beleértve HDMI 1.3 portot is). A kezelő képes vezeték nélkül is továbbítani az 5.1 csatornás hangot minden hangszórópárhoz a rendszerben. Ennél még meggyőzőbb, hogy vezeték nélkül továbbítja a HD videotartalmat a televízió HDMI portjához csatlakoztatott adapterbe. Egyetlen vezetékre van szükség csupán: a rendszert csatlakoztatnunk kell a hálózathoz biztosítva a tápellátást.

 

neosonik2.jpg

 

 

A Neosonik a technológia továbbadását tervezi más gyártók számára, és reméli, hogy hamarosan olyan általánosan elfogadott és alkalmazott szabvány lehet belőle, mint a Wi-Fi vagy DVD.


A Neosonik hazai forgalmazója az AlphaSonic Kft.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.