Hirdetés

NES kontroller kinézetű USB drive



|

Egy csipetnyi múlt adathordozás közben.

Hirdetés

Az 1985-ben kiadott Nintendo Entertainment System mára már csak egy szép emlék, amire jó visszagondolni. A NES fanok számára lehet csemege a képen látható USB drive, mely a klasszikus, téglatest formájú NES vezérlőt mintázza, és egy rövidke USB kábellel kapcsolódik számítógépünkhöz. Kapacitását tekintve 4, 8, 16, valamint 32 GB-os változatban kapható, 29,99 és 80 dollár közötti áron. Másolás közben a klasszikus formát nézegetve vissza lehet gondolni a Mariohoz kapcsolódó élményekre.

A NES gyártását egyébként nyolc évvel ezelőtt fejezték be véglegesen, és évekkel ezelőtt megszűnt a javításokhoz használt alkatrészek előállítása is. A közel 70 millió példányban eladott konzol legsikeresebb játéka a Super Mario Bros volt, 40 milliónál is több háztartásban szolgálta a játékos kedvű közönség szórakoztatását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.