Hirdetés

Netgear ReadyNAS Duo v2 RND2000



|

Jócskán megújult a ReadyNAS Duo, a régi SPARC helyett erőteljes ARM processzor dolgozik benne.

Hirdetés

Masszív, példás alapossággal kidolgozott ház néz velünk szembe, csendesebb és nagyobb ventilátorral. A hátoldalon most már USB 3.0-s csatlakozókat találunk, ami jelentősen meggyorsítja a külső egységek használatát.



A ReadyNAS Duo V2 a merevlemezeken tárolja saját operációs rendszerét, így ha üresen vásároljuk meg, akkor gémkapcsot kell ragadnunk, átolvasni az üzembe helyezési útmutatót és szembe nézni a hardverrel. A sötét tónusú kezelőfelület mutatós, és a grafikai elemeknek köszönhetően jól áttekinthető. A NAS a szokásos részletes megosztási lehetőségeket kínálja, rugalmas RAID-kötetkezeléssel, távoli és helyi mentésekkel, homlokzati meghajtó felmásolásával. Támogatott minden platform a Macet és a Linuxot is beleértve, adott az RSYNC-támogatás és a HTTP hozzáférés is.

 



Nem sok kiegészítő modul érhető el hozzá, ám a gyárilag feltelepített, hasznos és látványos fotóalbum kiváló darab, amely dinamikus DNS nélkül is könnyen megosztható távol lévő családtagokkal, ezen túl van felhasználókezelés, minősítésekkel, szép felülettel. A ReadyNAS Remote távoli biztonságos hozzáférés kezelésére szolgál (VPN kliens is jár hozzá), a ReadyNAS Replicate pedig a távoli mentésekre ad módot. További lehetőség a Vault használata, azaz a NETGEAR felhőjében, adatközpontjaiban is tárolhatjuk adatainkat – 50 GB egy évre 199 dollárba kerül.

 



Hiányoltuk a ma már több gyártónál is elérhető házi blogkiszolgálót és letöltőközpontot, IP kamerakezelést, de ez a hiány remélhetőleg csak átmeneti, hamarosan további modulok lesznek elérhetők a gyártó ígérete szerint. A ReadyNAS most is megéri az árát, tekintve robusztus kiépítését és erejét (90 MB/s olvasási és 60 MB/s sebességet is el lehet vele érni). Ha megjelennek hozzá további kiegészítők, akkor az egyik legjobb vétel lehet.

 



Adatok:


- két SATA 2,5” rekesz
- X-RAID/RAID 0/1 és JBOD kötetek
- gigabit Ethernet
- 1,6 GHz Marvell SCO
- 256 MB DDR3 RAM
- 1×USB 2.0
- 2×USB 3.0
- Memeo Backup licenc
- 3 év garancia
- Forgalmazó: Lantel Kft.
- Ár: 65 000 Ft
- Web: netgear.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.