Hirdetés

Neutron XTi SSD-szériával újít a Corsair



|

1920 GB-os kiadás is lesz a Corsair SSD-meghajtójából.

Hirdetés

A Corsair bemutatta a legújabb SSD-sorozatát, amely a Neutron XTi névre hallgat. Meglehetősen gyorsnak ígérkezik. 

Hirdetés

Az adattárolók négymagos Phison kontrollert és MLC NAND flash memóriát kaptak. Mindezt 6 Gbps-os átvitelre képes SATA csatolófelülettel látták el, a maximális adatátviteli érték pedig másodpercenként 560 MB-on alakul. 

A széria 240, 480 és 960 GB-os verziókat tartalmaz, de ez a család ad otthont a Corsair első 1920 GB-os SSD-jének is, hamarosan. Ezzel merevlemez jellegű tárhelyméretet lehet egy gépben elérni, egy SSD gyorsaságával. 

A szekvenciális olvasási és írási sebességek maximuma másodpercenként 560 és 540 MB-on alakul, a másodpercenkénti I/O-műveletek száma 100 000 és 90 000. Ezzel a gamereket és a professzionális felhasználókat is kiszolgálják a meghajtók, amelyek 89,99, 159,99 és 329,99 dollárért vihetőek, 5 év garanciával.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.