Hirdetés

Névrövidítéssel toner-takarékoskodik az OKI?



|

Az eddiginél rövidebb név kinyomtatása kevesebb papírt és tintát igényel, no és egységes lesz a brand is.

Hirdetés

OKI-ra rövidíti nevét az OKI Printing Solutions.

 

Június 1-től a világszerte ismert nyomtatógyártó európai és hazai képviselete alaposan lerövidítette nevét. Az eddig OKI Printing Solutions-ként ismert vállalat mostantól egyszerűen rövidített nevét kommunikálja, OKI-ként szerepel logóin, termékein. A cég közleménye szerint a lépés eleme a cég márkaértéket maximalizáló stratégiájának. A mostantól egységes, rövid névhasználat is tükrözi az OKI törekvését, hogy egységes arculattal szerepeljen globális piacain.

Megjegyzendő, hogy eredetileg rövidített nevét használta a japán gyártó, melyet évekkel ezelőtt egészített ki OKI Printing Solutionsra, utalva ezzel arra, hogy az anyaországban számos könnyű- és nehézipari valamint IT területen tevékenykedő OKI más országokban leginkább csak nyomtatással kapcsolatos tevékenységéről és LED nyomtatótechnológiájáról ismert.

 

Véleményünk szerint környezetvédelmi és takarékossági lépésnek sem utolsó egy rövidebb név használata, így kevesebb festékporra és papírra lesz szükség. Egy-egy dokumentum vonatkozásában a megtakarítás töredékes, de egy nemzetközi cég valamennyi telephelyére és tevékenységére vonatkoztatva már számottevő.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.