Hirdetés

NewerTech: eSATA - USB 3.0 adapter



|

Egyszerű és gyors átalakító érkezett az eSATA-csatolós HDD-khez és SSD-khez.

Hirdetés

Az eSATA és az USB 3.0 a leggyorsabb adatátviteli interfészek közé tartoznak. Ha van olyan külső merevlemezünk, mobil rackünk vagy SSD-meghajtónk, amin eSATA-csatlakozó van, a gépünkön azonban esetleg csak USB 3.0, és szeretnénk megtartani a gyors átviteli sebességet, jól jöhet majd a NewerTech új adaptere, ami a két portot segít összekötni.

 

Az eSATA - USB 3.0 átalakító támogatja az 5 gigabit per másodperces átvitelt, legyen szó 2,5 vagy 3,5 hüvelykes adattárolóról. Természetesen nem csak USB 3.0-ás porton használhatjuk a konvertert, az ugyanis visszafelé is kompatibilis a 2.0-ás és 1.1-es szabványokkal; illetve a korábbi eSATA-eszközökkel is.

 

A mindössze 57,3 x 64,2 x 19 milliméteres és 28,35 grammos adapter PC-vel és Mac-kel egyaránt használható. A NewerTech újdonsága nem mondható kifejezetten olcsónak, ugyanis körülbelül 30 dollárba kerül. Ha azonban pont egy olyan megoldást keresünk, amivel az eSATA és USB interfészeket tudjuk összekötni, megtartva a gyors adatátviteli sebességet, akkor az átalakítót nekünk találták ki. 

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.