Hirdetés

Nézzünk digitális TV-adást noteszgépen!



|

Hirdetés

A memóriamodul méretű vevőegység kiváló képminőségben teszi a TV-adást és minden digitális műsorszórást – beleértve a rádiadásokat is – élvezhetővé. A mobil DVB-T vevőegység, mindössze 28x86x15 mm méretű és 25 gramm tömegű. A kis méretű eszköz ideális kódolatlan TV- és rádióadások vételére. Egyszerűen csatlakoztatjuk számítógépünk USB 2.0 portjára, használata külső tápegységet nem igényel. A gépünkön mindössze egy DirectX 9.0 kompatíbilis videokártyára van szükség. Természetesen jár hozzá egy tartozék mini DVB-T vevőantenna is.

Előfizetés nélküli szórakozás programozható műsorrögzítéssel. A kedvenc sorozatokat később akár lemezre is kiírhatjuk. Egy félbehagyott élő műsor nézése onnan folytaható, ahol éppen abbahagytuk. A komfort érzet a teljes képernyős beállítások adófelismeréssel és automatikus letárolással, teletext használatával teljesedik ki. A valósidejű képrögzítés MPEG-2 formátumban történik, többablakos műsorkövetéssel.


A mini tunert a gyártó augusztusban kezdi majd szállítani a boltokba, erről bővebb információt a info@procomp.hu címen kérhetünk. Garanciát a gyártó 2 évre nyújt, nagy megbízhatóságú részegységeket használva a gyártás során.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.