Hirdetés

Nincs hardveres videogyorsítás



|

A hírek ellenére nincs hardveres videodekódolás az R600-ban.

Hirdetés

A legfrissebb hírek szerint az AMD némi ködösítés közepette eltitkolta, hogy a HD2000 sorozatból csak a 2400 és a 2600 rendelkezik majd UVD-vel (Univerzális Videodekódolás). Ez az egység gondoskodik - pontosabban gondoskodna - a különféle mozgóképes anyagok minél kisebb processzorterheléssel történő lejátszásáról. A vitatható szándékú fals információnak számos, külföldi informatikai újságírásban elismert szerkesztő is áldozatul esett. Mindezt annak ellenére, hogy a múlt évben már történt hasonló eset, a Radeon X1900-as kártyák HDCP-támogatásával kapcsolatban.

 

Mivel egyetlen hivatalos AMD-dokumentum sem mondta ki hogy a HD2900 tartalmaz ilyen technológiát, az AMD nem fűzött további kommentárt a hírhez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.