Hirdetés

Nincs iPad Pro Logitech billentyűzet nélkül



|

A Logitech máris bemutatta az iPad Pro táblagéphez készülő billentyűzetes tokot.

Hirdetés

Szinte még ki sem hűlt az iPad Pro hivatalos bejelentése, a Logitech máris lecsapott, és leleplezte az új táblagéphez tervezett billentyűzetet. A hír persze egyáltalán nem meglepő, a svájciak már számtalan kiegészítőt gyártottak az Apple eszközeihez, a sor pedig most sem szakad meg. A Create Keyboard Case névre keresztelt eszközt kifejezetten az iOS 9-hez tervezték, kompatibilis a QuickType funkcióval, még színében és kialakításában is tökéletesen illeszkedik az iPad Prohoz.

Hirdetés

A billentyűzet természetesen az új, háromtűs Smart Connector csatlakozót használja, így nincs szükség párosításra vagy külső energiaforrásra, külön töltögetésre, amíg a táblagép bírja szusszal, gondtalanul használhatjuk. Igazán hasznos újítás a Logitech részéről, hogy a kiegészítő csak írási pozícióban aktivizálódik, alaphelyzetben nem terheli az akkumulátort. Az eddig kiadott egyetlen teaser kép alapján a Create Keyboard Case hagyományos QWERTY elosztást kínál.

Miért érdemes inkább a Logitech megoldását választani az Apple Smart Keyboard helyett? Egyes vélemények szerint az gyári billentyűzetes tok nem néz ki túl menően összecsukott állapotban, illetve a Create Keyboard Case plasztik gombjai jóval kényelmesebbnek ígérkeznek. A kiegészítő az Egyesült Államokban és Ázsia, illetve Európa egyes országaiban az iPad Pro novemberi megjelenésével egy időben érkezik majd, egyelőre ismeretlen áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.