Hirdetés

Nincs két kiló az Origin PC gamer laptopja



|

NVIDIA GeForce GTX 1060 videokártya dolgozik a termékben.

Hirdetés

Az elmúlt időszakban látványosan csökkenni kezdett a rendkívül komoly teljesítményre képes gamer laptopok súlya és mérete, amelyre kiváló példa az Origin PC EVO15-S most bejelentett, legfrissebb változata. A típusnévből sejthetően 15,6 hüvelykes kijelzővel (Full HD, IPS) szerelt modell csupán 1,81 kilogrammot nyom és 381 × 249 × 17,5 mm méretű.


Hirdetés


A könnyű hordozhatóság ellenére komoly tűzerővel rendelkezik a termék: a processzora egy négymagos Intel Core i7-6700HQ, a grafikus vezérlő szerepét pedig egy 6 gigabájt dedikált videomemóriával szerelt NVIDIA GeForce GTX 1060 tölti be. Ezen túlmenően 16 GB DDR4 memória, egy 256 gigabájtos NVMe SSD, továbbá egy 2 terabájtos merevlemez is befért még a házába. Az extrái közül kiemelendő a háttérvilágítású klaviatúra, a Killer E2400 hálózati vezérlő, és a USB 3.1 Type-C csatlakozó.



Az ilyen kaliberű gamer technológiának persze ára van, az Origin PC EVO15-S fentebb részletezett konfigurációja 2099 dollárba, azaz durván 587 ezer forintba kerül.


(Forrás: Engadget, Origin PC)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.