Hirdetés

Nincs kupi a Chromecast belsejében



|

Időközben kiderült, hogy helyi számítógépen lévő videó is streamelhető az eszközzel.

Hirdetés

Az Android 4.3 és új Nexus 7 mellett a Google szerdán bejelentette a Chromecast névre hallgató eszközét is, a minden HDMI bemenettel rendelkező tévével kompatibilis egységgel videót lehet streamelni különféle netes szolgáltatásokból. Időközben kiderült, hogy a Chrome böngésző segítségével saját számítógépen tárolt mozgókép is kiküldhető az egységre, csupán be kell tallózni a kívánt állományt a Chromecast bővítményének böngészőfülébe.


Az Egyesült Államokban cukorkaként fogyó hardverre természetesen az iFixit munkatársai is az elsők közt tették rá a kezüket. A szétszerelés során ezúttal nem izzadtak meg, ugyanis egyszerűen csak szét kellett pattintaniuk a termék borítását, amely többek közt Marvell lapkakészletet, AzureWave gyártmányú Wi-Fi/Bluetooth lapkát, 512 MB RAM-ot, továbbá 2 GB háttértárat rejtett.


Az áramköri lapka alumínium hűtőbordával lett beburkolva, amely a termék „előlapi” borításán keresztül hivatott elvezetni a szükségtelen hőt, ám kiváló kérdés, hogy ez mennyit ér a szinte teljesen zárt műanyag házban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.