Hirdetés

Nincs több AMD FX processzor



|

A kiszivárgott ütemterv szerint végzett az AMD az FX sorozattal.

Hirdetés

Természetesen egyelőre nem hivatalos, inkább csak pletyka, de könnyen lehet, hogy az AMD végzett az FX processzoraival. A VR-Zone azt állítja, sikerült hozzájutnia az AMD titkos ütemtervéhez, amely kissé aggasztó a szériára nézve. 

A jelentés szerint az AMD 5 GHz-es FX-9590-es processzora lesz az utolsó darab, ami az FX processzorsorozat keretében megjelenik. A gyártó állítólag az egészet szeretné nyugdíjba küldeni. Ez több szemszögből is érdekesnek tűnik, és felveti a kérdést, hogy ebben az esetben miért volt szükség új logóra, és egyáltalán, miért fáradtak az 5 GHz-es modellel? 

Persze a választ talán nem is kell sokat keresni. Az AMD nem azzal a céllal adta ki az előbb említett CPU-t, hogy leigázza az Intelt, de azért némi elismerésre és pontokra számított valószínűleg. Miután közel semmit nem sikerült felmutatni a gyakorlatban ezzel a CPU-val sem, nem lenne meglepő, ha az erőforrásokat más területre koncentrálnák. Azt sem lehet ugyanakkor kizárni, hogy egyszerűen csak az FX utódján dolgoznak. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.