Hirdetés

Nintendo Wii: viszik mint a cukrot!



|

A Wii rendkívül népszerű a világ minden táján.

Hirdetés

Ausztráliában a minap adták el a 100 ezredik konzolt, ami azért rekord, mert eddig egy konzol se fogyott ilyen gyorsan a 20 milliós országban. A szigetországban a konzol/fő arány mindig is magas volt és a Sony és a Microsoft is erős piacnak tekinti a gyéren lakott országot, így a Nintendo marketing elnöke is örömét fejezte ki a legutóbbi nyilatkozatában, miszerint: jó irányba haladnak és magas eladások is azt mutatják, hogy új vásárló rétegeket is meg tudnak mozgatni.

 

 

wii.jpg

 

 

Nintendo egyébként nemrég megjelentette a századik játékát a Virtual Console szolgáltatásán keresztül, ahol a Wii tulajdonosok tudnak régebbi Nintendo konzolokra íródott játékokat letölteni. A kitüntető címet az igen népszerű Zelda II - The Adventure of Link szerezte meg, mely még az 1983-ban debütált Nintendo konzolra (NES) íródott.

 

A Virtual Console szolgáltatás sikerét mi sem jelzi jobban, mint az, hogy már 4,7 millió játékot töltöttek le rajta keresztül 2006 november végi elindítása óra, azaz óránként átlag ezret.

Az öt legnépszerűbb VC cím:
1) Super Mario Bros. (NES)
2) Super Mario 64 (N64)
3) Mario Kart 64 (N64)
4) Super Mario World (SNES)
5) The Legend of Zelda (NES)


Forrás: GameStar Online

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.