Hirdetés

Noctua CPU-hűtők szerverekhez



|

Az AMD Opteron processzorral hajtott szerverekhez és munkaállomásokhoz készültek a Noctua új hűtői.

Hirdetés

A Noctua bővítette processzorhűtő-kínálatát, két új modellel, amelyeket speciálisan olyan szerverek és munkaállomások kisegítésére terveztek, amelyeket AMD Opteron processzorok hajtanak. Az új hűtők NH-U12DO A3 és NH-U9DO A3 kódnevekre hallgatnak.

 

Az F, valamint az újabb, G34 és C32 foglalatokat támogató hűtők réz maggal rendelkeznek, amelyek nikkelezett, réz hőcsövekben folytatódnak, majd alumínium lamellákban végződnek. Az NH-U12DO A3-ra egy NF-P12 120 milliméteres, 1300 RPM-en dolgozó ventilátor került, míg az NH-U9DO A3-ra két darab 1600 RPM-en üzemelő NF-B9-es légkavarót raktak.

 

Mindkét hűtőhöz az NT-H1-es paszta jár, továbbá fontos információ, hogy 6 év garanciát ad a hűtőkre a Noctua. Az NH-U12DO A3 ára 56,9 euró, míg az NH-U9DO A3 46,9 euróért vásárolható meg.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.