Hirdetés

Nokia: zenehallgatás tökéletes zajszűréssel?



|

Létezik olyan Bluetooth headset, amelynek segítségével ki lehet zárni teljesen a külső zajokat anélkül, hogy megsüketülnénk a zenétől?

Hirdetés

 

A Nokia valami ilyesmit igyekszik ígérni a vásárlóknak. Állításuk szerint a Nokia Essence nevet viselő sztereó Bluetooth headset azzal fog piacot robbantani, hogy képes lesz majdnem tökéletes zajszűrésre, a kívülről érkező zavaró hanghatások 99,8 százalékát képes semlegesíteni. Arról nincs információ, hogy ezt a furcsa számot hogy sikerült lemérni, de mivel igen hangzatos, biztos komolyan is gondolják arrafelé.

A lényeg itt nem a fülhallgató formája, nem is a végtelenbe pumpálható hangerő (ami ugyebár nem túl egészséges), hanem a basszust szabályozó érzékelő. Az Essence ugyanis a mélyebb frekvenciás külső hangokat (pl. metró vagy villamos robogása) megemelt mélytartománnyal semlegesítené, így a felhasználó a zenét hallaná a háttérzajok helyett - de nem üvöltve, csak erősebb basszussal.

A design emellé egyébként egészen kellemes, a Nokia headsetek kezelhetőségével meg eddig sem volt gond. Reméljük a legjobbakat.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.