Hirdetés

Notebook és gitár egyben



|

A látszólag nem összeillő dolgok vegyítése sokszor szül érdekes végeredményt.

Hirdetés

A zeneiparban például előszeretettel helyezik a dalokat az eredeti  hangszereléstől merőben különböző környezetbe, így egy zúzós rockzene egészen másként hangzik nagyzenekari előadásban, de az élvezeti értékén ez nem ront semmit. A képen látható vadházasság megálmodója is hasonlóan gondolkozhatott, amikor létrehozta a notebook gitárt. Egyrészt pengethetünk egy sort, ha már belefáradtunk a munkába, vagy éppen netezhetünk egy kicsit, ha rongyosra gitároztuk az ujjainkat. Másrészt viszont az így létrejött hibrid azért is hasznos, mert vezeték nélküli hálózat segítségével azonnal rákereshetünk az eljátszani kívánt dalok tabjaira is. Utcazenészeknek számára kiváló eszköz.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.