Hirdetés

Notebookok dizájnfetisisztáknak



|

A Sony VAIO új laptopokkal bővítette a laptopkínálatát.

Hirdetés

Összesen kilenc új laptop/netbook és egy érintőképernyős PC közül választhatunk a Sony VAIO új sorozatában, amely a Signature nevet kapta. A noteszgépek elég borsos árúak, kiépítéstől függően akár a háromezer dolláros árcédulát is elérhetjük egyes modelleknél, viszont ezért az árért valóban dizájnos és sokat tudó laptopokat kapunk. A számítógépek között találhatunk három olyan gépet is, amelyeknek nagyon különleges, arab motívumokat idéző a fedlapja, ezek Arabesque név alatt futnak, de aki inkább az egyszerűségre törekszik, az is találhat magának érdekes dolgokat, érdemes átböngészni a kínálatot.



Az Arabesque sorozat 919,99 dolláros áron kezdődik, ezért a pénzért kapunk 4 gigabájt DDR3 memóriát, 320 gigabájtos merevlemezt, 64 bites Windowst, illetve Intel Core i3-350M processzort, amely 2,26 gigahertzen ketyeg. Ha ez az összeállítás nem tetszene nekünk, akkor akár 8 gigabájtos memóriáig is felmehetünk. A kilenc noteszgép limitált kiadásban vásárolható meg, július 20-án kezdik el forgalmazni őket.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.