Hirdetés

Notepal LapAir notebook-hűtő a Cooler Mastertől



|

Kényelmes és hasznos kiegészítővel készült a Cooler Master.

Hirdetés

A hűtések tajvani mestere, a Cooler Master bemutatta legújabb kiegészítőjét, amelyet kifejezetten notebookokhoz szán. A Notepal LapAir használható munka közben, utazás alatt, vagy otthon is, amellett pedig, hogy képes hűteni a noteszgépet, némi kényelmet is biztosít.

 

A maximum 17 hüvelykes notebookokkal kompatibilis Notepal LapAir 430 x 316 x 56 milliméter méretű és 1,2 kilogrammos. A fekete külsejű eszköz ergonomikus kialakítást kapott, így az ígéretek szerint jobb betekintési szögeket is kap a felhasználó. A csúszásgátló gumitalpak mellé kábelrendező is került az újdonságra.

 

Az eszközbe egy 80 milliméteres ventilátort építettek, amely USB-n keresztül kap energiát, és 1650-es percenkénti fordulaton üzemel. A Cooler Master újdonságának ajánlott végfelhasználói ára 29,99 dollár, és várhatóan hamarosan kapható lesz a boltokban.

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

Rendszerhűtés

Hűtésproblémák

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.