Hirdetés

Noteszgép teszt a PC World TV-ben



|

Microsoft Windows Vista kompatibilis noteszgépeket vizsgáltunk

Hirdetés

A gépek Vista kompatibilitását egy matricával jelölik a gépeken, amelyektől természetesen az eladások növekedését várják. Ahhoz, hogy a gyártók az említett matricát megkaphassák, termékeiknek csupán néhány apróságnak kell megfelelni. Apróságnak, mivel a ma kapható gépek java része egyébként is Vista-kompatibilis, vagyis a rendszer által támasztott minimumkövetelményeket kielégítik – a tökéletes kompatibilitás eléréséhez viszont még nem állnak teljesen készen a megfelelő hardverek. Annyi azonban szinte biztosan kijelenthető, hogy akár tervezzük az átállást az új szoftverre, akár nem, felszereltség és teljesítmény szempontjából semmiképp sem járhatunk.

 

Decemberi fókusztesztünkről röviden a PC World TV-ben is beszámolunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.