Hirdetés

Noteszgéphűtés profi módra



|

Nem csak nagyobb kényelmet ad, de akár 17 fokkal is lehűti gépünket.

Hirdetés

 

A Cooler Master NotePal Infinite terméke több feladatot is képes ellátani, bár elsősorban noteszgépek hűtésére tervezték.

 

A 8,5 fokban emelkedő fém szerkezet tetején négy gumitalp van, amely 12 és 17 inch közötti méretű noteszgépek megtartására alkalmas. A fém házban három ventillátor található, amelyek gépünket hivatottak lehűteni.  

notepal_inf.jpg

Teljesítményük szabályozható, a kényelem érdekében egy három állítási lehetőségre módot adó kapcsolót is elhelyeztek a dobozon. A döntési szögnek köszönhetően kényelmesebbé válik a billentyűzet használata, és jobb betekintési szöget kapunk a kijelzőre is.

 

Ami azonban a lényege a Cool Master termékének, hogy a légáramlást speciális kialakításának köszönhetően akár 150%-kal növeli, és képes maximum 17 Celsius-fokkal lehűteni noteszgépünket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.