Hirdetés

Noteszteszt



|

Microsoft Windows Vista kompatibilis noteszgépeket vizsgáltunk

Hirdetés

A gépek Vista kompatibilitását egy matricával jelölik a gépeken, amelyektől természetesen az eladások növekedését várják. Ahhoz, hogy a gyártók az említett matricát megkaphassák, termékeiknek csupán néhány apróságnak kell megfelelni.


Apróságnak, mivel a ma kapható gépek java része egyébként is Vista-kompatibilis, vagyis a rendszer által támasztott minimumkövetelményeket kielégítik – a tökéletes kompatibilitás eléréséhez viszont még nem állnak teljesen készen a megfelelő hardverek. Annyi azonban szinte biztosan ijelenthető, hogy akár tervezzük az átállást az új szoftverre, akár nem, felszereltség és teljesítmény szempontjából semmiképp sem járhatunk rosszul, ha Vista matricával ellátott gépbe fektetjük pénzünket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.