Hirdetés

Ultrabook a Toshibától: Portégé Z830



|

A Toshiba legújabb, penge vékonyságú Ultrabookjának ára 299 ezer forint magasságából indul.

Hirdetés

A Toshiba bejelentése után biztosan állíthatjuk, hogy már novemberben forgalomba kerülnek a Portégé Z830 jelzésű ultrabookok, melyek az elődjükhöz képest lényegesen karcsúbbak lettek és mindössze 1,12 kilogrammot nyomnak. A jelentős méretcsökkenés ellenére a gyártónak nem okozott gondot, hogy bőséges csatlakozóhaddal lássa el a gépeit. A Bluetooth, az IEEE 802.11 b/g/n-es és Wi-Fi mellett találtak helyet egy D-Sub, egy HDMI és három darab USB portnak is, melyek közül egy 3.0 szabványú.

 

 

 

 

A Z830 sorozat iránt fogékony érdeklődők preferenciáiktól függően különböző teljesítményű kiépítések közül válogathatnak majd, ugyanis az Ultrabookok az Intel második generációs Core i3, i5 vagy i7 processzorra szerelve érkeznek. A tárhely tekintetében mindegyik kivitel megegyezik, mivel az adatok tárolásáért egy 128 GB-os SSD felel. A magnéziumötvözet burkolat alatt megbúvó DDR3-as memória maximum 6 GB-ig bővíthető.

 

A LED-es háttérvilágítású, 13,3 hüvelykes, 1366 x 768 pixel felbontású kijelzőjére egy HD Graphics 3000 továbbítja az adatokat, melyeket egy háttérvilágítással turbózott, cseppálló billentyűzettel kontrollálhatunk. A gép ezen felül SD-kártyaolvasóval és 1,3 megapixeles kamerával érkezik. A gyártó specifikációi szerint minimális használat mellett a Z830 széria akkumulátora 8 óráig is bírhatja.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.