Hirdetés

Novemberben érkezik a Toshiba Blu-ray-lejátszója



|

A Toshiba végleg búcsút int a HD DVD-nek: novemberben érkezik a Blu-ray-lejátszójuk.

Hirdetés

 

Már augusztus elején kiderült, hogy a HD DVD veresége után a Toshiba ha idővel is, de úgy határozott, hogy beáll a sorba, és bemutatja saját Blu-ray-lejátszóját. Megszületett a BDX2000.

 

A lejátszó támogatja a BD-Live-ot (Profile 2.0) és a REGZA-LINK-et (HDMI-CEC), az 1080p-s videókat 24 fps-sel tudja lejátszani, és képes a Dolby True HD / DTS-HD Master Audio technológiákra. A Toshiba egyébként külön kiemelte az új lejátszó sajtóanyagában, hogy az eszköz nem alkalmas HD DVD-lemezek lejátszására.

 

Ezzel egyidőben kiderült, hogy a Toshiba a terveknek megfelelően notebookjaiba is beépíti a Blu-ray-meghajtókat: először a P500-ba kerül. A laptop egyébként már kapható a piacon, azonban ilyen optikai meghajtóval csak októbertől vásárolható meg. A BDX2000-es asztali lejátszó novemberben érkezik, ára 250 dollár (48 000 forint).

 

blu-ray-player-bdx2000.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.