Hirdetés

Novemberben jön a NES Classic Edition



|

Cartridge-et nem fogad, csak az előtelepített címek játszhatóak a konzolon.

Hirdetés

Ma délután rá kellett pillantanunk a naptárra, hogy biztosan nem április elsejét írunk-e. A Nintendo bejelentette, hogy november közepén 60 dollárért piacra kerül a NES Classic Edition játékkonzolja. A termék külsőre szinte teljesen megegyezik az eredeti NES-sel, de sokkal kisebb annál. Természetesen a gamepadje is a NES-hez adott modell formatervét használja, viszont csatlakoztatható a Wii Remote-hoz, így Wii és Wii U konzolokon játszhatóak vele Virtual Console-on keresztül elérhető retró játékok.


Hirdetés


A NES Classic Edition sajnos nem képes fogadni az eredeti NES-hez készült játékkártyákat, így a kütyüt megvásárlóknak be kell érniük a 30 előtelepített játékkal. Az "új" NES-t persze nem analóg kábellel kell rákötni a tévékre, a kor követelményeinek megfelelően HDMI kimenet található a hátulján.



A NES Classic Edition előtelepített játékai:

- Balloon Fight
- Bubble Bobble
- Castlevania
- Castlevania II: Simon's Quest
- Donkey Kong
- Donkey Kong Jr.
- Double Dragon II: The Revenge
- Dr. Mario
- Excitebike
- Final Fantasy
- Galaga
- Ghosts'N Goblins
- Gradius
- Ice Climber
- Kid Icarus
- Kirby's Adventure
- Mario Bros.
- Mega Man 2
- Metroid
- Ninja Gaiden
- Pac-Man
- Punch-Out!! Featuring Mr. Dream
- StarTropics
- Super C
- Super Mario Bros.
- Super Mario Bros. 2
- Super Mario Bros. 3
- Tecmo Bowl
- The Legend of Zelda
- Zelda II: The Adventure of Link


(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.