Hirdetés

Novemberben jön az ASRock X79 Extreme7 alaplapja



|

Kiszivárgott az első kép az ASRock egyik új, LGA2011-es platformra építő alaplapjáról.

Hirdetés

Kiszivárgott az első kép az ASRock egyik új, LGA2011-es platformra építő alaplapjáról. Az X79 Extreme7-tel a gyártó a Sandy Bridge-E sorozatnak alapoz - amely az Intel LGA1366-ot váltja -, és nyújt támogatást.

 

Az ASRock újdonsága hat darab DDR3-2400+-os memóriafoglalattal rendelkezik, négy 6 gigabit per másodperces SATA csatolóval és hét 3 gigabit per másodpercessel. Az öt PCI-Express x16 slot lehetővé teszi az SLI és a CrossFireX használatát, az X79-es lapkakészlet pedig egy aktív hűtőt is kapott.

 

Az X79 Extreme7 dual gigabites Ethernetet is kínál, továbbá 7.1 csatornás audiót, és USB 3.0-ás csatlakozást (két port hátul, és négy további). Az alaplap ára ismeretlen maradt, annyit azonban már tudni, hogy az ASRock X79 Extreme7 valamikor novemberben kerül a boltokba.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.