Hirdetés

Növényfigyelő kamera a kertekbe



|

Két ceruzaelemmel négy hónapig működik az időjárásálló kertfigyelő kamera.

Hirdetés

 

A Hammacher Schlemmer bemutatta legújabb termékét, a Timelapse Garden videókamerát, amellyel bárki figyelheti saját kertjét, sőt, olyan videókat készíthet, mint a tévében.

 

A kerttel kapcsolatos műsorokban általában szerepelnek olyan kisfilmek, amelyek egy növény gyorsított növekedését mutatják be - erre, és egyben megfigyelésre alkalmas az új kamera.

 

Az időjárásálló készülék 50 centiméterről tudja figyelni a választott növényt, de alkalmas 137 centiméteres, széles megfigyelésre is - így komplett kép és videó is kialakítható egy-egy területről.

 

A kamera hat intervallum-beállítás alapján tud képeket készíteni, öt másodperc és 24 óra között. Az így készült képeket aztán összefűzi egy 1280 x 1024-es felbontású AVI videófájlba.

 

A készülék egy kivehető, 2 gigabájtos flash tárhelyet kapott, amin összesen 18 000 képet tud tárolni. Éjszakánként magától kikapcsol, majd reggel be, így kerülve a felesleges működést. Ami a legjobb, hogy két darab közönséges ceruzaelemmel négy hónapig működőképes.

 

A Timelapse Garden videókamera ára 160 dollár (37 000 forint), bővebb információ a termék honlapján található.

 

timelapse-garden-camear-hs.jpg
growing.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.