Hirdetés

Nox Audio Admiral Touch: új Androidos fejhallgató



|

Képernyővel és anélkül is kapható lesz az Admiral.

Hirdetés

Még a CES2011 alkalmával mutatkozott be a Nox Audio Admiral Touch headsetje, illetve annak prototípusa. Az E3 alkalmával bemutatott végleges termék sokat változott az Engadget beszámolója szerint.

 

Egy igazi csúcsfejhallgató a vezeték nélküli (rádiós 2,4 GHz-es illetve Bluetooth kapcsolat) Admiral Touch, az egész fület beborító párnázás mellett aktív zajcsökkentést is kínál és 7.1 csatornás virtuális hangzást (Pro Logic IIx + Dolby Headphone 2 ) nyújt. Kétségkívül legmegkapóbb vonása a jobb oldali kehelybe épített 2,4 hüvelykes érintőképernyő, ami mögött egy ARM11 lapka - 1 GB flash háttértárral és 256 MB RAM-mal - futtatja az Android operációs rendszert.

 

 

Az megújult Admiral Touch-on már Android 2.3 található, igaz, csak rezisztív érintőképernyőről vezérelhető.Természetesen nem az alap rendszert, hanem a különféle beállításokat érhetünk el itt. A kihúzható mikrofon elfordítással némítható. Kikapcsolható a környezeti hangok tompítása, így egy mozdulattal kaput nyitva a hangpajzson odafigyelhetünk a körülöttünk zajló eseményekre. Egy opcionális Bluetooth adapterrel Xbox csevegéshez is használható az eszköz.

 

Beszámolók szerint a prototípus erőtlen basszusát alaposan feljavították, ugyanakkor romlott a középtartomány minősége, úgy tűnik hogy elsősorban a mozizás és játék azok a területek, ahová a gyártó szánja termékét. Készül belőle az itt részletezett érintőképernyős csúcsmodell és egy olcsóbb, képernyő nélküli változat is, sőt, egy Android érintőképernyő modullal áthidalható a kettő közötti szakadék. Pontos árakról még nincs hír, az Admiral (Touch) megjelenése a negyedik negyedévre várható.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.