Hirdetés

NVIDIA 3D Vision Ready minősítésű ATEN elosztók



|

Az Aten DVI KVM átkapcsolói értik a 3D-t is.

Hirdetés

Több DVI csatlakozású ATEN KVM átkapcsoló is megkapta az NVIDIA 3D Vision Ready minősítést, azaz igazoltan együttműködnek a 3D Vision szoftverrel és az aktív képzáras 3D szemüvegekkel. Ezentúl nem gond megosztani a monitor képét akkor sem, ha 3D mozit vagy játékot futtatunk épp.

 

Az otthoni-kisirodai KVM átkapcsolók állóvíznek tűnő piacát alaposan felkavarta a 3D. (Ezek az eszközök hivatottak biztosítani, hogy egy billentyűzet-egér-monitor készlettel vezérelhessünk több konfigurációt. ) A Full HD 3D anyagok - Blu-ray mozifilmek vagy játékok - azonban új követelményeket támasztottak az átkapcsoló rendszerekkel szemben is, ilyen a 3D képjel felismerése illetve a HDMI 1.4 támogatása.

 

A CS1782A/CS1784A modellek két illetve négy gép között osztják meg perifériákat, egy 120 Hz-es 3D Vision dual-link DVI monitort, USB egeret, billentyűzetet, egy vagy több 3D Vision szemüveget, USB perifériákat és akár 7.1 csatornás hangrendszert.

A CS1642/CS1644 modellek már két 3D képernyő megosztására alkalmasak, professzionális igények mellet. Legfeljebb 2560 x 1600 (DVI Dual Link) felbontással is képesek dolgozni és HDCP támogatással bírnak, a gyártó ezeket 2D és 3D design és CAD munkákhoz ajánlja.


Az NVIDIA 3D Vision jelenleg több, mint 1000 különféle hardvert támogat noteszgépektől kezdve grafikus kártyán át kivetítőkig és monitorokig.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.