Hirdetés

NVIDIA GeForce 9600 GT részletek!



|

Nyilvánosságra kerültek az új középkategóriás kártya képességei.

Hirdetés

Az NVIDIA új, D9M kódnevű középkategóriás grafikus magja GeForce 9600 GT néven kerül majd piacra - az előzetes információk alapján megéri várni rá. 650 megahertzes magórajellel és 1625 megahertzes shader órajellel dolgozik majd, mindehhez pedig 256 bites sávszélességű buszon kommunikáló, 900 megahertzes memória kapcsolódik. A stream processzorok pontos számáról egyelőre nincs információ.

 

nvidia_logo3.png

 

Az új GeForce 8-asokban található G92 maghoz hasonlóan a D9M is 65 nanométeres gyártástechnológiával készül majd - a fogyasztás azonban meglepően magasnak ígérkezik, ugyanis az új kártyák mind igénylik majd a 6 csatlakozós kiegészítő tápcsatlakozót - ez pedig legalább 400 wattos, 12 voltos ágon 26 amper áramerősség biztosítására képes tápegységet feltételez.

 

A 9600 GT DirectX 10.1, Shader Model 4.0, OpenGL 2.1, PCIe 2.0 és HDCP támogatással is rendelkezik majd - sőt, a gyártó ígérete szerint a mag a Quantum Effects fizikai feldolgozót is képes lesz kezelni. Az ár egyelőre ismeretlen, az NVIDIA képviselője azonban dupla teljesítményt ígér a GeForce 8600-hoz képest.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.