Hirdetés

NVIDIA GTX 590 - március 22-től elérhető



|

Márciusban végre elérhetővé válik a zöldek legdurvább grafikus kártyája.

Hirdetés

Az AMD a héten mutatta be részletesebben a brutális, két GPU-val rendelkező kártyáját, ám ez nem maradt túl sokáig válasz nélkül. Már korábban is volt rengeteg pletyka és kémfotó a készülő eszközről, de végre hivatalosan is megszólalt az nVidia. Az AMD-hez hasonlóan ők is a legerősebb egy GPU-s kiépítésű kártyájukon található chipből tettek kettőt a nyomtatott áramköri lapra, ám a GF110 kódnéven futó egységek shader, illetve órajel értékei ismeretlenek. Minden bizonnyal ezek némileg meg lesznek vágva, hogy vállalhatóbb fogyasztási mutatókat tudjanak produkálni. Összesen 3 gigabyte GDDR5 memóriával gazdálkodhatunk, melyeket felesben használhat a két GPU. A kettőjük közötti kommunikációt egy nForce 200-as chip koordinálja, hogy a teher elosztása a legoptimálisabb módon történjen meg.

A március 22-én történő megjelenés teljesen véletlenül egybeesik a grafikai ász Crysis 2 kiadásával. Ára egyelőre nincs megerősítve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.