Hirdetés

NVIDIA-ház a Cooler Mastertől



|

A HAF X házat áttervezte a gyártó, az NVIDIA tiszteletére fekete-zöld színösszeállítással.

Hirdetés

Az NVIDIA-val való együttműködést folytatva a Cooler Master bemutatta legújabb olyan termékét, amely a két vállalat kapcsolatát tükrözi. Ezúttal a HAF X házat tervezték át: a torony már nem teljesen fekete festéssel díszeleg, hanem fekete-zöld színpompát kapott, az NVIDIA tiszteletére.

 

Az új színektől eltekintve a ház maradt a régi. 230 x 550 x 590 milliméteres, szerszámok nélkül szerelhető, kábelrendszerezővel, hat 5,25 hüvelykes bővítőhellyel, az előlapon eSATA, USB 2.0, USB 3.0, FireWire és audio portokkal. Került még rá SATA-dokkoló, plexi oldalablak, vízhűtés-előkészítés, illetve négy ventilátor.

 

A hűtők közül egy 230 milliméteres, zöld LED-ekkel előre került, két 200 milliméteres felülre és oldalra, míg hátulra egy 140 milliméteres jutott. A HAF X NVIDIA Edition ára 230 dollár.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.