Hirdetés

NVIDIA PhysX augusztustól



|

Készülőben a végleges meghajtó - augusztus 5-étől kipróbálhatjuk!

Hirdetés

A TG Daily forrásai szerint az NVIDIA augusztus 5-én adja ki azt a végleges meghajtót, mely a teljes DirectX 10-es GeForce felsőkategóriában elérhetővé teszi a fizikai gyorsítást. Tehát nemcsak az újdonsült trónörökös GTX 200-as vezérlők, illetve az épp leváltott 9800 GTX kártyák esetében lesz engedélyezhető a technológia, hanem a kiöregedő G80-as felsőosztály -- 8800 GTX, 8800 GTS -- is képes lesz fizikai számításokra.

 

 

nvidia_physx.png
 

 

 

Információink szerint a nyilvánosan is elérhető béta meghajtó kizárólag a 3DMark Vantage tesztprogrammal és az Unreal Tournament 3 akciójátékkal működik együtt, azonban a végleges változat várhatóan már a teljes, még az Ageia idejében alkotott játéklistával is kompatibilis lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.