Hirdetés

NVIDIA WHQL driver a 3D Vision Surroundhoz



|

A Microsoftnak hála immáron WHQL-minősítéssel tölthető az új NVIDIA driver.

Hirdetés

A Microsoft Windows Hardware Quality Labs csapatának hála már WHQL-minősítéssel is rendelkezik az NVIDIA legújabb drivere, amely teljeskörű támogatást nyújt a 3D Vision Surroundhoz. A technológiát a hónap elején mutatták be, egy hete pedig megérkezett az első béta driver is. Windows 7-re és Vistára egyaránt elérhető az új, véglegesített csomag.

 

Ha van három monitorunk, 3D Vision kitünk és legalább két kompatibilis grafikus kártyánk, semmi nem állhat az utunkba, hogy a 258.96-os driver segítségével alaposan leteszteljük a 3D Vision Surroundot. Azonban nem csak ez számít nagy újdonságnak, hanem a GeForce GTX 460 támogatása is.

 

A 258.96 az első, amely már WHQL-minősítésben támogatja az új GPU-t, továbbá a GeForce GTX400M szériát is. Tulajdonképpen a WHQL-verzió majdnem megegyezik a bétával, amelyben a PhysX szoftvere 1.0.15.0-ra frissült, azonban legközelebb már nem támogatják a Hybrid Power technológiát.

 

A 64 bites rendszerekhez való drivert itt, míg a 32 bitest ezen az oldalon találhatják meg. A kompatibilis eszközök listája a rendszerkövetelmények között látható, a driverben végrehajtott részletes változtatások pedig erre olvashatóak.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.