Hirdetés

Nyáron jön a Samsung önálló okosórája



|

Nagy dobáson, okostelefon nélkül használható okosórán dolgozik a Samsung.

Hirdetés

Miközben az Apple és a Google még a mai napig nincs ott az okosórák piacán, addig a Samsung immáron az ötödik effajta készülékén dolgozik. A The Wall Street Journal most ismét feltüzelte azokat a korábbi pletykákat, amelyek szerint a dél-koreaiak önálló okosórát akarnak a piacra dobni

Hirdetés

Ez az eszköz okostelefon nélkül működne, és saját SIM kártyával dolgozna. A valamikor idén nyáron megérkező viselhető készülék feltételezhetően a Gear 2 és a Gear 2 Neo alapjaira építkezne, azt viszont senki nem tudja, hogy vajon milyen egyéb extrákat tartogathat a telefonáláson kívül. 

Nagy kérdés, hogy szoftveresen melyik oldalra áll a Samsung: a legutóbb választott Tizen OS mellé vagy inkább az Android Weart próbálja meg kihasználni. Ez utóbbi akár gyökeresen meg is változtathatja az egész ágazatot, de persze az is lehet, hogy erre majd csak az Apple lesz képes. A számok szerint mindenesetre egyelőre a Samsung az okosórák piacának az ura. 

 

Fotó: businessinsider.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.