Hirdetés

Nyerj egy villámgyors SSD-t a laptopodba!



|

Akik már SSD-re váltottak, soha nem akarnak visszatérni a hagyományos merevlemezekhez. Most itt a lehetőség, hogy feltuningolhasd a géped, és ehhez csak néhány egyszerű kérdésre kell válaszolni.

Hirdetés

Mindegy, hogy munkáról vagy játékról van szó, mindenki azt szeretné, ha a gépe a lehető leggyorsabban bootolna be, és a kiadott feladatokat is villámgyorsan elvégezné. Pontosan ebben segít az SSD (Solid-State Drive), amivel a töltési idők a töredékükre csökkenthetők.

Hirdetés

 

Bár az adattárolás ezen módja egyre népszerűbb, még mindig sokan vannak, akik nem váltottak. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy a hagyományos HDD-knél még mindig érezhetően drágábbak ezek az alkatrészek, azonban ha figyelembe vesszük, hogy mennyi előnyük van, nem is kérdés, hogy megéri-e egy kis extrát fizetni értük.

Az SSD egy mozgó alkatrészek nélkül dolgozó adattároló, ennek köszönhetően pedig jóval kevésbé sérülékeny egy hétköznapi merevlemeznél. Emellett egyrészt teljesen hangtalan, másrészt jóval kevesebb hőt termel, ami kifejezetten fontos egy laptop esetében. A fejlett technológiának köszönhetően egy ilyen adattároló jóval kevesebbet fogyaszt, ráadásul az adatokhoz is sokkal gyorsabban hozzáférünk, így a programjaink és maga az operációs rendszer is pillanatok alatt betölt.

 

Bár a notebookok legtöbb alkatrésze nem cserélhető, egy SSD-t utólag is könnyedén be lehet pattintani a gépbe, így nem feltétlen kell új laptopot venni ahhoz, hogy jelentős gyorsulást érjünk el. A Laptophardware üzleteiben (Budán a Fehérvári út 55. alatt, Pesten a Béke utca 9. alatt) 3 év garanciával juthattok különböző SSD-khez (120GB-től egészen 480GB-ig), ahol ráadásul ingyen be is szerelik ezeket a gépetekbe. Ha ennél egy kicsit többre van szükség, akkor érdemes a memóriát is bővíteni, amelyek közül szintén válogathattok az üzletben (DDR2, DDR3, DDR3L, DDR4), a beszerelés ebben az esetben is ingyenes.

Nyereményjáték

Most  egy iskolakezdési nyereményjáték keretén belül akár meg is nyerhetitek a három Kingston SSDNOW UV400 120GB SSD egyikét. Ehhez nincs más dolgotok, ellátogatni a Laptophardware oldalára és megválaszolni három egyszerű kérdést. A játék egészen augusztus 26-ig (péntek) tart, a sorsolásra augusztus 29-én kerül majd sor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.