Hirdetés

Nyerj velünk egy Xbox One-t



|

Karácsonyi ráadásként egy kinectes Xbox ajándékcsomagot sorsolunk ki új és meglévő előfizetőink között.

Hirdetés

Az elmúlt évek legütősebb előfizetői ajánlatával kedveskedünk új és meglévő előfizetőinek. Aki ugyanis a a csomag keretén belül december 30-ig 19 980 forint vagy 22 980 forint összegért előfizet a PC World magazinra kiadónknál többek között egy Office 365 Personal éves licenccel gazdagodik. Régi vágyunk volt, hogy a legfrissebb Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook programokat tudjuk adni a PC World tábornak, ami az idei évben megvalósult. Sőt, a csomag mellé járó korlátlan tárhely nem csak a hab a tortán, hanem egy olyan plusz, amit önmagában is kiemelkedőnek gondolunk.

De ez még mindig semmi, hiszen az Office 365 Personal és a korlátlan tárhely mellé értékes szoftvereket is ajándékba adunk. A Panda legfrissebb végpontvédelmeit, a Zoner Photo Studio professzionális képkezelőjét, a MiniTool ezermester particionálóját, az IObit egyklikkes driverkezelőjét és az EaseUS androidos adatmentőjét.

 



Ám úgy gondoltuk, hogy még ez sem elég, ezért egy kinectes Xbox One ajándékcsomaggal süvegeltük meg ajánlatunkat, amelyet azon szerencsés új és meglévő előfizetőnk között sorsolunk majd ki, akik az akció keretén belül december 30-ig 19 980 forint vagy 22 980 forint összegért előfizetnek kiadónknál a magazinunkra.  



Hirdetés


A csomagba nem egy szimpla Xbox One, hanem egy kinectes verzió került, hogy egyik szerencsés olvasónk teljes mértékben kihasználhassa a konzol képességeit. S hogy legyen mivel játszani, három remek játékot is ajándékba adunk: a Forza Horizon 2, a Kinect Sport Rivals és a Project Spark egyaránt része a nyereménynek.

 



A Forza Horizon 2 jelenléte nem volt kérdéses, hiszen véleményünk szerint az elmúlt esztendő legjobb autóversenyző játékáról van szó, amelyben egy szabadon bejárható területen összesen 168 különböző bajnokságban vehetünk részt. "A Forza Horizon 2 az idei év eddigi legjobb autós játéka, továbbá az eddigi legjobb érv az Xbox One mellett. Könnyű rákattanni, a testreszabható nehézség és a könnyen elsajátítható irányítás az autós játékok világában annyira nem jártas játékosoknak nagy segítséget nyújt, de aki kihívásra vágyik, az megtalálja a számára megfelelő beállításokat" - olvasható például a GameStar tesztjében.

 

 

A Kinect Sport Rivals segítségével nyertesünk azonnal kihasználhatja a mozgásérzékelő szenzor képességeit. Talán a legjobb kinectes játékról van szó, amellyel egyrészt különböző extrém sportágakban mérkőzhetünk meg egyik társunkkal, másrészt kiemelkedő a karaktergeneráló képessége, hiszen majdhogynem teljes mértékben le tudja másolni az előtte álló személy arcvonásait. Nézzétek csak!

 

 

A Project Sparkot is nyugodt szívvel ajánljuk, amellyel mi magunk alkothatjuk meg a saját játékainkat. A Project Sparkban bármit alkothatunk: 2D puzzle-t, összetett RPG-t vagy akár érmegyűjtögetős platformert is. A pályatervezés rendkívül egyszerű, néhány pillanat alatt felhúzhatunk egész hegyvonulatokat, hogy azokat egy perc alatt benépesítsük állat- és növényvilággal. A lehetőségek tárháza határtalan, érdemes elmélyedni a világában.

 

 

Tetszik az ajánlatunk? További információt itt találsz: pcworld.hu/elofizetes

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.