Hirdetés

Nyomtass fotókat a zsebedből



|

Az LG PD233 egy nagyon praktikus, zsebméretű fotónyomtató.

Hirdetés

Amikor nyomtatóról beszélünk, valószínűleg már nem a hatalmas mátrixnyomtatók, de még csak nem is a viszonylag kompaktnak mondható tintasugarasok jutnak az eszünkbe. Ma általában a multifunkciósokra gondolunk, de még ezek is dobozméretűek, és az asztalon vannak. Mi lenne, ha beférne a zsebünkbe? 

A fotónyomtatók manapság már jóval kisebbek, az LG pedig most megmutatta, mennyire is lehet feszegetni a kompaktság határait. Az LG PD233 Pocket Photo egy zsebben hordozható megoldás, amely bármilyen okostelefonhoz vagy tablethez képes kapcsolódni. 

A kapcsolathoz Wi-Fi, Bluetooth vagy NFC szükséges, ezután azonnal kinyomtathatjuk a fényképeket az 5,1 x 7,6 centiméteres papírra. Az LG egy tintamentes rendszert választott, ami jelentősen csökkenti a költségeket, hiszen nincs szükség tintapatronra (na és persze kicsi is maradt az eszköz). A 190 eurós árcédulával ellátott zsebnyomtató egyetlen hátránya, hogy a használatához le kell tölteni az LG Pocket appot. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.