Hirdetés

Nyomtatás mobiltelefon azonosítással



|

A ThinPrint takarékos, virtuális nyomtatórendszere a CeBIT-en debütál.

Hirdetés

A hagyományos nyomtató metódusokkal előállított oldalak nagy része a papírkosárban illetve szemétben landol, mivel gyakran a felhasználók egyszerűen nem mennek el munkáikért a folyosón álló nyomtatóhoz. Ez nem csak pazarlás, de az elfelejtett nyomatok biztonsági kockázatot is rejthetnek. Ez nem csak a nyomtatási megoldásokkal foglalkozó ThinPrintnek tűnt fel, de ők sikeresen kidolgoztak egy rendszert, mely kiküszöböli ezeket a problémákat.


Virtuális nyomtatási rendszerükben a felhasználó nem választ célnyomtatót, hanem a „Follow me" nyomtatási rendszerbe irányítja a munkát. A nyomtatásra mindaddig nem kerül sor, míg oda nem sétál ahhoz a nyomtatóhoz, melyből meg szeretné kapni nyomatait és azonosítja magát. A ThinPrint megoldásának különlegessége, hogy javarészt szoftveres megoldás. A felhasználó azonosítása megoldható smartcard, pinkód, da akár mobiltelefon segítségével is! Utóbbiról bővebb információk még nincsenek, de annyit elárult a cég, hogy nincs szükség a telefon hardveres módosítására, sem kiegészítésére.

 

 

thinprintfollowme_.jpg

 


A ThinPrint cég jelenleg az OKI és Ricoh cégekkel működik együtt „Follow me" projekteken


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.