Hirdetés

Nyomtatás nagy mennyiségben, olcsón



|

Az új, piezo-elektromos HP Scitex X2 nyomtatófej a nagy mennyiségű nyomtatást teszi olcsóbbá.

Hirdetés

A HP bemutatta a HP Scitex X2 nyomtatófej technológiát, a vállalat első piezoelektromos nyomtatófejét. A piezo-elektromos technológiát az Epson fejlesztette ki és alkalmazta sikerrel, de a HP nagyformátumú nyomtatói között is találhattunk erre épülő modeleket. Az új nyomtatófej már HP fejlesztés, amely a sebességet hivatott növelni, illetve csökkenteni a nyomtatás költségét a nagy volumenű kereskedelmi nyomtatásban.

 

A HP a thermal tintasugaras technológiában és gyártásban szerzett tapasztalatait felhasználva tervezte meg és hozta létre az új technológiát, amely első alkalommal a széles formátumú, ipari HP Scitex XL2200 nyomtatóban jelenik meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.