Hirdetés

Nyugdíjazzák a legnépszerűbb Core i7 processzort



|

A viszonylag új Core i7 család legolcsóbb és legnépszerűbb példánya megérett a visszavonulásra.

Hirdetés

Az Intel Core i7 930 megjelenésével és árusításának megkezdésével a gyártó kitűzte a népszerű Core i7 920 processzor kivonásának dátumát. Az LGA-1366 foglalatba illeszkedő négymagos, 2,66 gigahertzes központi egységek dobozos és "tálcás" változataira egészen szeptember 24-ig lehet rendeléseket leadni.

 

inteli7-920.jpg


 

Ezt követően -- a tervek szerint -- a szállítások tovább folytatódnak dobozos változat esetén december 31-ig, míg a tálcás processzorok árusítása május 25-én (2011) fejeződik be. Mindez azt jelenti, hogy még bőven van idő bevásárolni a népszerű darabból, a megjelölt dátumokat követően viszont már csak használt példányok, vagy a 2,8 gigahertzes i7 930 megvásárlására lesz lehetőség.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.