Hirdetés

Nyugdíjba megy az Apple egyetlen monitora



|

Visszavonul az Apple Thunderbolt Display megjelenítője.

Hirdetés

Az Apple nyugdíjba küldi a Thunderbolt Displayt, ami egy kedvelt, de öregedő monitor - és egyben az egyetlen, amit a gyártó kínált. 

Hirdetés

A 27 hüvelykes megjelenítő 2011-ben érkezett meg, amikor az Apple LED Cinema Displayt váltotta. A nyugdíjazással az Apple-nek nem marad saját kijelzője, amelyet a Macek felhasználóinak kínálhatna. 

Az elmúlt években a 4K-s monitorok terjedésével egyre kérdésesebb volt, hogy meddig élhet a 2560 x 1440-ben dolgozó Thunderbolt Display. 

Sok pletyka volt, amelyek alapján az Apple egy 5K-s kijelzőn dolgozott, beépített GPU-val. Ezek végül hamisnak bizonyultak, a WWDC nem hozott ilyesmit, és nem is lehet rá számítani egyelőre. 

Ezzel úgy tűnik, hogy az Apple nem akarja lecserélni a képernyőt, ez pedig nagy lépés: 1980 óta valamilyen formában mindig kínáltak külső kijelzőt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.