Hirdetés

NZXT Phantom: nagy tudású, divatos ház



|

Divatosan elegáns, nagy tudású házzal jelentkezett az NZXT.

Hirdetés

Az NZXT bemutatta legújabb házát, amely Phantom névre hallgat. A gyártó annyira büszke rá, hogy félresöpörve eddigi kiváló termékeit, a legelegánsabb és legintelligensebb házának tartja a Phantomot.

 

A kellemes színekben kapható ház erre rá is szolgál. Összesen hét hűtő telepíthető bele, dupla 200 milliméteres, 230 és 200 milliméteres, valamint tripla 120 milliméteres felállásban, előre pedig 140 milliméteresek helyezhetőek. Integrált ventilátorvezérlőt is találunk, valamint helyet a vízhűtésnek.

 

A LED-es bekapcsológomb mellett olyan extrák sorakoznak, mint a gumiborítású tápegység-foglalat és lábak, könnyedén levehető előlap, és a tetőbe épített USB, audio, mikrofon, e-SATA csatlakozók. Az NZXT egyébként a felhasználókkal együtt tervezte a házat, Craig Bugger terveit hívták segítségül.

 

Az öt darab 5,25 hüvelykes hellyel rendelkező házba hét HDD is építhető. Várhatóan szeptemberben lesz kapható, feketében, pirosban és fehérben. Ára 140 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.