Hirdetés

OC-kiadású HIS Radeon HD 6870 Turbo



|

Megnövelt órajelekkel, de referenciahűtővel érkezik a HIS Radeon HD 6870 Turbo.

Hirdetés

A Hightech Information System (HIS) bemutatta harmadik videokártyáját, amely a 40 nm-es Barts GPU-ra épül: így született a Radeon HD 6870 Turbo, amely felpörgeti a kártya gyári órajeleit. A gyárilag OC-kiadású kártya hátrányának tekinthető, hogy a hűtése megegyezik a referenciamodellével.

 

A normál hűtővel ellátott vezérlő GPU-jának és memóriájának órajelét az eredeti 900 és 4200 MHz-ről 920 és 4480 MHz-re növelte az HIS. Az 1120 stream processzorral dolgozó kártya 256 bites memóriainterfésze 1 GB GDDR5-ös VRAM-mal gazdálkodhat.

 

A DirectX 11, CrossFireX és EyeFinity támogatásokkal rendelkező kártyára dual-DVI, HDMI 1.4 és dual DisplayPort 1.2 kimenetek kerültek. Az HIS Radeon HD 6870 Turbo már előrendelhető, ára 265 euró.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.