Hirdetés

OCZ Fatal1ty 700W



|

700 wattos erőgép az OCZ műhelyéből, Fatal1ty védjegyével.

Hirdetés

Idehaza talán kevesen ismerik Jonathan „Fatal1ty” Vendel nevét – habár már számos terméken láthattuk a Fatal1ty logót és a vele járó vörös-fekete dizájnt – aminek oka, hogy hazánkban nincs akkora kultusza az online játékversenyeknek, mint a tengerentúlon, ahol komoly pénzekért folyik a küzdelem.
Már csak azért sem kell hinni a marketingnek, mert jelen esetben is csupán egy ügyes húzásról van szó: a táp belseje valójában az OCZ EliteXstream csökkentett erejű változata, mindössze rádobtak néhány piros LED-et és egy vörösen izzó Fatal1ty logót, amit fekete fényezéssel fejelték meg.



Ettől függetlenül a tápegység korántsem rossz, sőt technikai szempontból a legjobbak közé sorolható (nem hiába kapta meg a 80+ jelzést, ami a 80% feletti hatásfokra utal), de a vörös harisnyába bújtatott kábeleket fixen rögzítették, ami sokak szemében hátrányt jelent. A nagyobbik probléma inkább az, hogy a 4 tűs perifériacsatlakozók végéről hiányzik az összenyomható műanyag fül, így nehezebbé válik a tápkábel leválasztása az adott egységből.

 

ocz_700_k.jpg


A tápegység leggyengébb pontja a ventilátor, ami borzalmasan rossz csapágyazása révén halk, zörgő hangot hallat. Kár, mert a tápegység rendkívül jól terhelhető, referenciához közeli feszültségértékeket ad és nem is melegszik túlságosan, de a fenti okból csak négy és fél csillag jár érte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.