Hirdetés

OCZ Fatal1ty 750W tápegység: teljesítmény és flexibilitás játékosoknak



|

Az OCZ legújabb tápegysége, a Fatal1ty 750W moduláris kialakítással, óriási teljesítménnyel, kiváló minőségű alkatrészekkel, és a „játék-világbajnok” ajánlásával verseng az energiaéhes felhasználók kegyeiért.

Hirdetés

Az SSD meghajtók, memória modulok és tápegységek jó nevű gyártója, az OCZ a napokban mutatta be legújabb, nagyteljesítményű tápegységét, a Fatal1ty sorozat 750 wattos tagját, amely a moduláris kábelezés lehetőségével és kiemelkedő teljesítményével jó választás lehet a komoly energiaigénnyel rendelkező játékosok számára. A gyártó a tizenkétszeres „játék-világbajnok", Johnathan "Fatal1ty'" Wendel segítségét vette igénybe a fejlesztés során, és természetesen a termék népszerűsítésében is kamatoztatják a jól csengő nevet.

 

 

A moduláris kábelezésnek köszönhetően a Fatal1ty 750W nem csupán hatalmas teljesítményt és megbízható tápellátást kínál a hardvereszközök számára, hanem könnyű szerelhetőséget, nagyobb flexibilitást és rendet tesz lehetővé a számítógépházban, hiszen csak azokat a kábeleket kell használnunk, melyekre valóban szükségünk van. Az izzó vörös fényekkel látványossá tett eszköz 45 Celsius fokos hőmérsékleten állítja elő 750 wattos maximális teljesítményét.

 

 

A Fatal1ty 750W egyetlen 12 voltos ággal rendelkezik, amely akár 50 amper áramerősséget is képes biztosítani. Az alkatrészek hűtéséről egy hőmérséklet-vezérelt, dupla golyóscsapággyal és pirosan világító LED-ekkel ellátott, 135 mm-es ventilátor gondoskodik, megfelelően alacsony zajszinten. Az alaplaphoz vezető kábelek 20+4, 4+4, illetve 8 tűs csatlakozói mellett a moduláris kábelek hat darab SATA tápcsatlakozót, négy darab 6+2 tűs PCI Express tápcsatlakozót, két darab Floppy csatlakozót, és hat darab Molex csatlakozót kínálnak.

 

Az újdonság kiérdemelte a 80Plus minősítés Bronze fokozatát (85%-os hatásfokkal képes üzemelni), teljesíti az ATX 12V v2.2 és az EPS12V szabványok előírásait, továbbá kiszolgálja az SLI és CrossFireX rendszereket is. Az OCZ öt év garanciát vállal a Fatal1ty 750W tápegységekre, amelyek legalább százezer üzemórán át képesek hiba-mentesen működni. A termék nyár elején érkezik meg a boltok polcaira, 110 dollár körüli ajánlott fogyasztói áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.